Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 1202 puta

nova-sezona-nov_nR6ew

Poštovani sadašnji i budući članovi !
Poštovani članovi i oni koji će to tek postati, od ponedjeljka 06.09. krećemo sa svim našim programima i ustaljenim terminima. Veselimo se povratku svih naših članova te isto tako želimo dobrodošlicu svim novim članovima.
Isto tako svim novim članovima smo omogućili i online upise putem sljedećeg linka

Objavljeno:

Pregledano: 1244 puta

dalmacija-kup-s_kSs8O

U Subotu 28.02. u SC Gripe, Split pod organizacijom Tkd kluba Marjan održao se Dalmacija kup, 1.kriterijski turnir za kadetsko prenstvo Europe 2020  Na natjecanju je nastupilo 285 natjecatelja iz 41 kluba. Mi smo nastupili sa 6 natjecatelja i osvojili jednu srebrnu medalju. S obzirom na vrijednost turnira isti je bio iznimno i kvalitetan. Od naših natjecatelja najbolja se pokazala i najiskusnije među njima Marinela Bašković koje je s 3 pobjede i 1 porazom osvojila srebrnu medalju, te tako ostala i dalje u borbi za plasman na ovogodišnje kadetsko prvenstvo Europe. Ostalih 5 natjecatelja, kojima je ovo bio prvi ovako jaki kadetski turnir, nažalost su izgubili u prvoj ili drugoj borbi, bili su dobri ali protiv iskusnijih i starijih ovaj put se nisu mogli nositi. Potencijal imaju i vrlo brzo će pokazati svoje znanje na visokom nivou. Čestitke Marineli i cijeloj ekipi.

Objavljeno:

Pregledano: 1117 puta

g2-president-cu_z5EFN

Od 18.2-21.2 održao se iznimno jaki President cup, koji je okupio preko 1450 natjecatelja iz više od 35 država svijeta. Na ovom turniru nastupili smo sa Sarom Anđelić u juniorskoj konkurenciji -49 kg. Sara je u prvom kolu pobijedila predstavnicu iz Poljske 17-0, dok je u osmini finala izgubila borbu od predstavnice Grčke 6-2 i tako zauzela 9 mjesto na ovom turniru.. U veoma jakoj konkurenciji koja je bila na ovom turniru Sara je vrlo dobro odradila borbe. Sara je od ove godine juniorka i ovo je bio odličan ispit i priprema na ono što je očekuje u nastavku sezone.

Objavljeno:

Pregledano: 975 puta

m2-open-vrbovec_dc3Qa

Međunarodno taekwondonatjecanje "M-2 2020"
Mlađi kadeti ekipno 3.mjesto, Juniorke ekipno 1.mjesto, Ukupno 1.mjesto
3 zlata, 2 srebra, 6 bronci

Dana 08.02. u Vrbovcu pod organizacijom Taekwondo kluba Rugvica održao se 18 po redu međunarodni turnir M-2. Na natjecanju je nastupilo 350 natjecatelja iz 46 klubova i 5 država (Slovenije, Mađarske, BiH, Slovačke i Njemačke). Na ovom natjecanju nastupili smo sa 16 natjecatelja u uzrastima ml.kadeta, kadeta i juniora uglavnom sa našim novim nadama u uzrastu ml.kadeta i kadeta. S obzirom da nam je ovo sami početak sezone natjecanja, u Veliku Goricu se vraćamo više nego zadovoljni. Svi naši mladi sportaši su pokazali da se u budućnosti od njih mogu očekivati izvrsni rezultati. Na nešto iskusnije smo naviknuli da rade odlične rezultata pa su tako i ovaj put demonstrirale svoje znanje. Naročito smo zadovoljni sa našim juniorkama kojima je ovo prvi turnir u juniorskoj konkurenciji i koje su uspjele sa 2 zlata i broncom biti najbolje u ukupnom poretku juniorki. Naši mlađi kadeti su bili izvrsni treći dok smo u ukupnom plasmanu 46 klubova zauzeli 1.mjesto.

Objavljeno:

Pregledano: 887 puta

g1-croatia-open_PwGRQ

G1 Croatia open 2019
Zagreb 09.11.-10.11.
Dom športova
 U ledenoj dvorani Doma športova 09.11.-10.11. održao se tradicionalni 25.po redu G1
Croatia open. Ove  godine na natecanju jenastupilo preko 850 natjecatelja iz 45 država svijeta. Naš klub je nastupio sa četiri sportašice, Marinela Bašković, Sara Anđelić i Sara Habijančić  u kadetskoj te Anamaria Kovčalija  u seniorskoj konkurenciji. Marinela,kategorija -41kg,  je svoj nastup nažalost završila u prvoj borbi porazom od predstavnice iz Njemaćke, ali s obzirom da je ovo njen prvi nastup na ovako velikom turniru vjerujemo kako će u budučnosti biti puno bolje. Sara Anđelić, kategorija -51kg, nakon pobjede u prvom kolu protiv predstavnice Srbije na žalost gubi četvrtfinalnu borbu od predstavnice iz Hrvatske. Sara Habijančić, kategorija -55kg, sa dvije pobjede (Hrvatska, Srbije) i porazom u polufinalu osvaja odlično treće mjesto. Drugi dan nastupila je naša seniorka Anamaria Kovčalija te sa jednom pobjedom i porazom ponovila isti uspjeh kao i prije dva tjedna u Beogradu osvojivši 9.mjesto te nove bodove na svjetskoj rang listi.