Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 406 puta

dalmacija-kup-2_Eomrd

U subotu 26.03.2022. u gradu Splitu održao se turnir Dalmacija kup 2022. Turnir je okupio preko 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ove godine ovaj turnir je izabran kao jedan od tri kvalifikacijska turnira za ulazak u kadetsku reprezentaciju koju ove godine očekuje svjetsko prvenstvo u srpnju mjesecu. Naš klub je nastupio sa 7 sportašica, Ema Bakula, Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Dora Habijančić, Petra Braim koje su „hvatale“ prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Lejlom Leom Kajfeš u konkurenciji kadetkinja "B" te  Marinelom Bašković koje je nastupila u juniorskoj konkurenciji.

Objavljeno:

Pregledano: 596 puta

g2-belgium-open_jLPd9

Za vikend 19.03.-20.3.odrzaose G2 Belgium open 2022, turnir iz serije Grand prix turnira svjetske taekwondo federacije,  koji je ugostio preko 1300natjecatelja iz više od 40 zemalja svijeta. S obzirom da je Belgija zadnji tjedan ukinula dosta ograničenja vezano za pandemiju koja nas prati već dvije godine ovo je bio prvi europski turnir koji nas je napokon vratio u ona vremena prije 3.mjeseca 2020.godine. Bilo je nevjerojatno za vidjeti prepunu dvoranu sportaša i bez ikakvih ograničenja. Nas klub na turniru predstavljala je Sara Habijančić, juniorka -59kg, koja je odlično odradila turnir u izrazito kvalitetnoj konkurenciji. Nakon tri pobjede (Poljska, Austrija, Nizozemska) u polufinalu gubi borbu od predstavnice iz Mađarske, aktualne viceprvakinje  Europe, i tako osvaja odlično 3.mjesto i bodove na europskoj rang listi za juniore/ke. Sa ovih 7 bodova Sara će se smjestiti u prvih 30 juniorki Europe što je odličan rezultat.

Objavljeno:

Pregledano: 418 puta

knin-open-2022-_ky2do

U subotu 12.03.2022. u gradu Kninu održao se tradicionalni turnir Knin open 2022. Turnir je okupio preko 450 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ove godine ovaj turnir je izabran kao jedan od tri kvalifikacijska
turnira za ulazak u Juniorsku reprezentaciju koju ove godine očekuje svjetsko prvenstvo u kolovozu mjesecu. Naš klub nastupio sa četiri sportašice, Marinelom Bašković, Sarom Anđelić i Sarom Habijančić koje su „hvatale“ prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Dorom Habijančić koje je nastupila u kadetskoj konkurenciji.

Objavljeno:

Pregledano: 265 puta

seniorsko-prven_mgdSF


U subotu 05.03.2022.u sportskoj dvorani Grabrik/Karlovac održalo se seniorsko prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo 105 sportaša iz 32 kluba. Naš klub nastupio je sa dvije sportašice Sarom Habijančić -63kg i Emom Kučiš +73kg.
S obzirom da su Sara i Ema još ovu godinu juniorke ovo im je bio prvi nastup u seniorskoj konkurenciji. Sara je izgubila u borbi za medalju od predstavnice iz Bjelovara i tako ostvarila plasman na 5.mjesto. Ema je polufinalu bila bolja od predstavnice iz Zagreba dok je u finalu izgubila od iskusnije protivnice iz Splita rezultatom 5:1 i tako postala viceprvakinjom Hrvatske u seniorskoj konkurenciji.

Objavljeno:

Pregledano: 551 puta

susedgrad-sokol_aWqcK


U subotu 18.09.2021. u sportskoj dvorani Sutinska vrela održan je međunarodni turnir Susedgrad Sokol pokal. Na turniru je nastupilo 320 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Mi smo nastupili sa 11 naših natjecatelja, koji su osvojili 10 medalja: 2.zlata, 4.srebra i 4.bronce.  Ujedno ovo je bio drugi kriterijski turnir za juniorsko Europsko prvenstvo. Naše dvije sportašice Ema Kućiš i Sara Habijančić u svojim konkurencijama osvojile su srebro i broncu. Sara je izgubila u polufinala od protivnice koja je na kraju i osvojila turnir te s tim porazom nažalost više ne konkurira za Europsko prvenstvo dok Je Ema sa porazom u finalu još u „igri“ za odlazak na EP, koje će probati izboriti na zadnjem kriterijskom turniru u Listopadu mjesecu.