Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 862 puta

seniorsko-prven_8W5jV

Seniorsko prvenstvo Hrvatske održano je u nedjelju u Samoboru pod organizacijom taekwondo saveza Hrvatske. Na natjecanju je nastupilo 115 natjecatelja iz 39 klubova. Mi smo nastupili sa naše dvije sportašice, Anamariom Kovčalijom i Ninom Mikulin, te se vračamo u naš grad sa nove dvije seniorske medalje brončanog sjaja.  Anamaria je osvojila svoju 10 jubilarnu medalju sa prvenstava Hrvatske (4.zlata, 2.srebra i 4.bronce), te treću godinu za redom seniorskog uzrasta dok je Nina došla do svoje prve seniorske medalje a još cijelu ovu godinu je juniorka. Čestitamo curama na uspijehu.

Objavljeno:

Pregledano: 883 puta

10bistra-open--_xeSJu

10.Bistra open održao se u subotu 13.04. u Samoboru u sportskoj dvorani Bogumil Toni. Na natjecanju je sudjelovalo 370 natjecatelja iz 56 klubova. Ujedno ovo je bio prvi kriterijski turnir za kadetsku selekciju koja će nastupiti na Europskom prvenstvu u Latviji u listopadu mjesecu. Na ovom truniru smo nasupili sa 6 natjecatelja u kadetskom uzrastu te jednom u mlađe kadetskoj konkurenciji. Kadetkinje su napravile dobar posao te osvojile, zlato, dva srebra i dva 5.mjesta. U ukupnom poretku kadetkinja zauzeli smo izvrsno drugo mjesto. Do bronci i prvih bodova za kadetsku reprezentaciju došli su Marinela Bašković u kategoriji -37kgi Sara Anđelić u kategoriji -47kg. Do najsjajnijeg odlićja i maksimlalnih bodova stigla je Sara Habijančić u kategoriji -51kg. Kako su se već od prije naše dvije Sare kvalificirale na Europsko  kadetsko prvenstvo, koje će se održati u listopadu mjesecu, putem Europskih kvalfikacija na ovim kriterijskim turnirima isto tako žele biti najbolje i dokazati svoju odličnu kvalitetu. Do 5.mjesta i nadomak bodovima za rang listu bile su i Marija Borovič u kategoriji -37kg te Ema kučiš u kategoriji -55kg. Sa ovim rezultatima naše cure su u ekipnom poretku zauzele visoko 2.mjesto.

Objavljeno:

Pregledano: 920 puta

7cigra-open--zl_YCmK4

Dok su stariji bili u Bugarskoj, naše mlađe nade branile suboje svog kluba na 7.Čigra open-u.
Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja, 5 drćava i 80 klubova.
Mi smo nastupili sa 9 naših natjecatelja i osvojili smo , zlato, 3 srebra i 2
bronce.
Medalje su osvojili:
Petra Prlić – zlato
Lejla Lea Kajfeš - srebro
David Juvan - srebro
Jan Becić - srebro
Dominik Vukušić – bronca

Objavljeno:

Pregledano: 797 puta

2nd-wte-multi-e_kO5c4

U Sofiji, glavnom gradu Bugarske, od 20.03.-24.03.2019.održane se 2.po redu multi Europske taekwondo igre. Na natjecanju je nastupilo 1680 natjecatelja iz preko 35 zemalja Europe. Naše cure su i ovoga puta već
standardno nastupale za selekciju Zagrebačke županije. U selekciji su ovoga puta bile Anamaria Kovčalija i Nina Mikulin u konkurenciji U-21 te Marija Borović i Ema Kučiš u konkurenciji kadetkinja. Anamaria i Marija su izgubile u prvim borbama, dok je Ema stigla do 5.mjesta izgubivši za medalju od pobjednice

Objavljeno:

Pregledano: 860 puta

13feniks-kup--3_0tEnV

U nedjelju 17.3. u dvorani Sutinska vrela, Podsused održao se 13.Feniks kup. Na natjecanju je nastupilo 560 natjecatelja iz 51 kluba. Na ovom natjecanju nastupili smo sa 15 natjecatelja i osvojili 9 medalja, od toga 3 zlata, srebro i 5 bronci. Ovo natjecanje je ujedno bilo i prvo (ukupno tri) kvalifikacijsko natjecanje za juniorsko EP. Na kriterijskom turniru nastupila je Nina Mikulin koja je na kraju osvojila brončano odličje, te joj preostaju još dvije prilike da pokuša biti najbolja u svojoj ktegoriji. Kadetkinje su ponovno odradile odličan turnir i osvojile ekipno 1.mjesto dok smo u poretku kadeta/kadetkinja zauzeli odlično 2.mjesto. U sveukupnom poretku zauzeli smo 4.mjesto u konkurenciji 51 kluba.