Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 1371 puta

polaganje-za-cr_1HQbO

U organizaciji HTS-a, 20.01.2019. održalo se polaganje za crne pojaseve od 1-4 poom/dan zvanja.
Na polaganju je prisustvovalo više od 250 polagaća iz cijele Hrvatske. Iz našeg kluba za zvanje 1.poom/dan polagalo je 7 kandidatkinje te još jedna kandidatkinja za zvanje 2.Dan. Sve cure su uspješno poloćžile, pokazavši iznadprosjećno znanje za zvanje za kojesu plagali.
Za 1.poom položili su:
Ema Zaloker

Objavljeno:

Pregledano: 1564 puta

casper-open--3s_hdUN7

U subotu 20.10. nastupili smo na Casper openu, koji je okupio 370 natjecatelja iz 3 države. Mi smo nastupili sa 12 narjecaelja koji su osvojili 8 odličja, 3.srebra i 5.bronci. S obzirom na kvalitetu turnira, posebno u kadetskom uzrastu za koje je ovo bio i posljednji kvalifikacojski turnir za odlazak na Europsko prvenstvo krajem godine u Španjoloskoj. Ove godine nismo uspjeli kvalificirati naše sportaše na Europsku kadetsku smotru ali smo zadovoljni sa onim što su prikazali, i s obzirom da su svi i sljedeće godine u uzratu kadeta možemo sa sigurnošću očekivati još bolji rezultat nego što je to bilo ove godine. Naši najmlađi natjecatelji isto tako su pokazali odlične nastupe i s pravom možemo očekivati od njih lijepe rezultate u budučnosti.

Objavljeno:

Pregledano: 1573 puta

12prvenstvo-zag_smF1X

U subotu 22.09. u Samoborskoj sportskoj dvorani, pod organizacijom taekwondo klubova Samobor i Bistra održalo se 12.prvenstvo Zagrebačke županije. Na natjecanju je nastupilo 135 natjecatelja iz 15 klubova a mi smo nastupili sa 14 naših sportašica i sportaša te osvojili 13 medalja - 3 zlata, 3 srebra i 7 bronci.
S obzirom na početak drugog dijela natjecateljske sezone možemo biti zadovoljni sa nastupom svih naših ntjecatelja od kojih u nastavku sezone očekujemo još dobriho kvalitetnh nastupa.

Objavljeno:

Pregledano: 1327 puta

dvorane-za-nove_0S9TU

Naša mala dvorana, malo osvježena i uređena za nove pobjednike. 
Očekujemo vas , pridružite nam se.

Taekwondo klub Velika Gorica,
Dvorana (Sisačka 16a)

  • tkd
  • velika-gorica
  • trening-centar

Objavljeno:

Pregledano: 1216 puta

seniorsko-prven_1fgnT


U subotu 02.06.2018.u Čavlima,  pod organizacijom Tkd kluba Grobnik,  održalo se 3. po redu  prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore U-21. Na natjecanju je nastupilo 100 natjecatelja iz 28 klubova. Mi smo nastupili sa tri sportašice i vratili se sa tri medalje, srebrom i dvije bronce. Srebrnu medalju osvojila je Dora Runtić, dok su brončane bile NIna Mikulin i Anamaria Kovčalija. Čestitke curama na osvojenim medaljama.

  • u21
  • prvenstvo-htvatske
  • taekwondo